Kirjaudu extranetiin

Yksityismetsätalouden Työnantajat - Privatskogsbrukets Arbetsgivare ry (YT)

kuva_etusivu.jpegYksityismetsätalouden Työnantajat - Privatskogsbrukets Arbetsgivare r.y. (YT) on metsänhoitoyhdistysten vuonna 1969 perustama työnantajien ja urakanantajien yhteenliittymä, jonka jäseninä on myös muita yksityismetsätaloudessa toimivia metsä- ja metsätaimitarhatyönantajia.

HUOM!

Olemme luopuneet kiinteästä puhenliittymästä sekä faksista. Muutoin yhteystietomme pysyvät ennallaan!

Terveisin, Yksityismetsätalouden Työnantajat

IMG_Antti.jpg

YT: n puheenjohtaja Antti Teivaala. Antti toimii myös MHY Pirkanmaan puheenjohtajana.

Puhelimesta_15.9_385.jpg

Yksityismetsätalouden Työnantajat ry:n hallitus ja hallituksen varajäseniä sekä toiminnanjohtaja Kari Immonen kokoontuneena Helsingissä 14.9.2016

Yksityismetsätalouden työnantajat ry footer-circleLönnrotinkatu 9 D 18 footer-circle00120 HELSINKI

footer-circleSähköpostit: etunimi.sukunimi(at)yt-ry.fi