Kirjaudu extranetiin

Yksityismetsätalouden Työnantajat - Privatskogsbrukets Arbetsgivare ry (YT)

kuva_etusivu.jpegYksityismetsätalouden Työnantajat - Privatskogsbrukets Arbetsgivare r.y. (YT) on metsänhoitoyhdistysten vuonna 1969 perustama työnantajien ja urakanantajien yhteenliittymä, jonka jäseninä on myös muita yksityismetsätaloudessa toimivia metsä- ja metsätaimitarhatyönantajia.

HUOM!

Olemme luopuneet kiinteästä puhenliittymästä sekä faksista. Muutoin yhteystietomme pysyvät ennallaan!

Terveisin, Yksityismetsätalouden Työnantajat

IMG_Antti.jpg

YT: n puheenjohtaja Antti Teivaala. Antti toimii myös MHY Pirkanmaan puheenjohtajana.

Vieno_Uusitalo_100_v.jpg

Kunnallisneuvos Vieno Uusitalo 100 v (YT:n puheenjohtaja 1975 - 1984)

ja YT:n nykyinen puheenjohtaja Antti Teivaala.

Puhelimesta_15.9_385.jpg

Yksityismetsätalouden Työnantajat ry:n hallitus ja hallituksen varajäseniä sekä toiminnanjohtaja Kari Immonen kokoontuneena Helsingissä 14.9.2016

Hallitus_ja_varajasenet_2.jpg

YT:n hallituksen ja hallituksen varajäseniä sekä toiminnanjohtaja Kari Immonen Gösta Serlachius museolla 6.9.2017